عوامل بسياري روي مصرف باتري در يک دستگاه موثرند. از نمايشگر گرفته لغايت پردازنده، سيستم‌هاي دفع حرارت و بسياري موارد ديگر مي‌توانند روي مصرف انرژي دستگاه شما موثر باشند. با توجه به همين مورد، اپل توجه ويژه‌اي به همه بخش‌هاي گوشي‌هاي خويش مي‌کند و اوج شغل اين شرکت را در چيپست پردازنده A13، جديدترين تراشه اپل در گوشي‌هاي آيفون 11 بدانيم.


 


بنابر يک اصل کمپاني اپل هيچ گاه علاقه زيادي به اعلام اعداد و ارقام مربوط به فرکانس پردازنده، حافظه، حجم رم دستگاه و بسياري اطلاعات فني ديگر ندارد و به جاي آنها به شما مي‌گويد که براي مثال، گوشي که ساخته، تا چند ساعت مي‌تواند در تماشاي ويدئو شما را همراهي کند يا نسبت به قبل چند مساوي قوي‌تر شده است.


 


دليل کم‌مصرف بودن باتري آيفون 11 پرو مکس چيست؟


 


معمولاً براي اينکه بدانيم اپل دقيقاً از چه سخت‌افزاري روي گوشي‌هاي خويش کاربرد کرده بايد يا آنها را با نرم‌افزارهاي تخصصي باره بررسي پيمان دهيم و يا منتظر کالبدشکافي آنها بمانيم تا ببينيم از چه تراشه‌هايي روي برد آنها استفاده شده تا با استخراج اطلاعات فني آنها بتوان مشخصات دقيق دستگاه را بدست آورد.


 


همين ساختار و ويژگي در گوشي‌هاي جديد اپل نيز راستگو است و اين شرکت اطلاعات زيادي را در باره ظرفيت باتري، مقدار رم و سرعت و تاب الکتريکي مصرفي تراشه پردازشي دستگاه عنوان نکرده است.


 


در مورد آيفون 11 پرو مکس اين شرکت در مراسم شناسايي فرآورده اعلام کرد که مي‌توانيم با آن به مدت 20 ساعت پياپي، ويدئو تماشا نماييم که 5 ساعت اغلب از گوشي دودمان قديم اين کمپاني يعني iPhone XS Max است. اما اين افزايش تاثير به چه دليل در اين گوشي به وجود آمده است؟


 


قسمت اعظمي از درمان تاثير در عملکرد شارژدهي دستگاه مربوط به افزايش ظرفيت باتري است. در اين گوشي اپل به جاي باتري 3179 ميلي‌آمپر ساعتي نسل قبلي از يک باتري 3969 ميلي‌آمپر ساعتي بهره‌گيري کرده که حدوداً 24 درصد ظرفيت اکثريت دارد.


 


در عين حال اگر عملکرد 20 ساعتي نمايش ويدئو آيفون 11 پرو مکس را در روبرو 15 ساعت آيفون XS Max قرار دهيم بايد بگوييم که عملکرد دستگاه تا 33 درصد بهتر از قبل شده است که بخش مهمي از اين ناسازگاري به دليل به کارگيري تراشه پردازشي Apple A13 روي اين دستگاه است.


 


اين تراشه 7 نانومتري از هسته‌هاي جديدي موسم به Thunder استفاده مي‌کند که مي‌توان آنها را با هسته‌هاي Tempest در نسل پيشين (تراشه Apple A12) سنجش کرد. در اين حالت اگر بتوانيم به صورت ويژه ميزان ناسازگاري انرژي مصرفي دستگاه را در دو پردازنده با هم مقايسه کرد مي‌توانيم لغايت بي گمان زيادي به انگيزه کم‌مصرف‌تر بودن دستگاه در سنجش با دودمان قبل پي ببريم.


 


در عقيده داشته باشيد که نمايشگر دو دستگاه تفاوت زيادي ندارند و احتمالاً بهتر باشد آنها را در آزمون‌هاي رسيدگي تخصصي کناره بگذاريم و مصرف‌شان را تقريباً يکسان فرض کنيم.


 


در همين زمينه وبسايت تخصصي AnandTech با يک رسيدگي جالب در باره عملکردهاي گزيده تر پردازشي در سه نسل از پردازنده‌هاي اپل سعي نموده الي در هر حالت با اندازه‌گيري‌هاي دقيق، ميزان انرژي مصرف شده را اندازه گيري کرده تا نشانه دهد در هر عملکردي ميزان مصرف انرژي کدام هسته‌هاي پردازشي بهتر است.


 


نکته ديگر اين است که اين هسته‌ها در هر حالت نيز عملکرد بهتري در مديريت مصرف انرژي نسبت به هسته‌هاي ناچيز مصرف ARM Cortex-A55 دارند که در تراشه‌هاي پردازشي دستگاه‌هاي اندرويدي يا به صورت سر راست و يا به صورت دستکاري شده به فراواني باره کاربرد پيمان مي‌گيرد. اين دقيقاً عاملي است که باعث عملکرد زياد خوب آيفون‌هاي جديد اپل در شارژدهي نسبت به پرچمداران اندرويدي مي‌شود.


 


منبع : https://www.theguardian.com/technology/2019/oct/09/iphone-11-pro-max-review-battery-camera-screen


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارسال ایمیل تبلیغاتی نگین کویر خدمات باربری در تهران To my 30th شرکت مدرن سقف شعر میتراییک ایران مهريز درس زندگی به شرط خنده shaparakwash.com فرمول های جهان